Het team van PIT59

 • Eric Hoens

  PIT59 is opgericht door Eric Hoens. Eric werkt al meer als 35 jaar als activiteitenbegeleider. Hij heeft binnen verschillende werkvelden met met diverse doelgroepen gewerkt.

  Hij is gediplomeerd activiteitenbegeleider, installatietechnicus, machinebankwerker en beeldend kunstenaar. http:/www.erichoens.nl/

  Hij is een zeer ervaren technicus, die de mens centraal heeft staan.

  Mensen weer zelfvertrouwen en zelfrespect geven is voor hem het belangrijkste. Samen opzoek gaan naar de kern, de PIT!

 • Salma Hoens

  Salma is sinds 2017 werkzaam binnen PIT59 in de functie van assistent activiteiten begeleider.

  Aandacht voor de cliënten staat voor haar centraal: individuele gesprekken, een luisterend oor, elkaar zien en horen en kijken naar mogelijkheden. Maar vooral ook de lach en een traan mogen er bij haar zijn. In het werken met mensen ligt haar kracht! Mensen inschatten, dicht bij hun staan en er voor hun zijn geeft haar heel veel voldoening.

  Ze vindt het belangrijk dat de cliënten zich binnen PIT59 thuis voelen. Salma begeleid en ondersteund binnen de houtafdeling, kookactiviteit en bewegingsactiviteit.

 • Marten Siegers

  Marten werkt sinds 2015 bij PIT59. Daarvoor heeft hij 18 jaar gewerkt met jongeren, kinderen en gezinssystemen in de residentiële zorg. Hij vond het daar al erg interessant om mensen te helpen, zich te laten ontwikkelen middels het doen van een activiteit.

  Daarnaast heeft hij een brede interesse in tekenen, schilderen, schrijven en houtbewerking.
  Hij heeft achtereenvolgens 1 jaar HTS-bouwkunde/architectuur, SPH en de basisischoling voor schilderkunst aan de Klassieke Accademie gevolgd.

  Binnen PIT59 is hij verantwoordelijk voor de teken- en schilderafdeling, de stagebegeleiding en de werkplannen.

  Het mooiste bij PIT59 is dat je daar werkt met je handen, je creativiteit en enthousiaste cliënten.

 • Eline Hofman

  Eline is in 2016 begonnen bij PIT59 als stagiaire sociaal pedagogische hulpverlening. Sinds 2017 is Eline in dienst bij PIT59 als groepsbegeleider en peroonlijkbegeleider.

  Voor haar werkzaamheden bij PIT59 is Eline werkzaam geweest als persoonlijk begeleider bij verschillende doelgroepen en heeft ze daarnaast nog gewerkt als woonbegeleider op een intensieve zorggroep.

  Daarnaast heeft zij interesse in koken en het opknappen van oude meubels.
  Binnen PIT59 is zij verantwoordelijk voor de intake met nieuwe cliënten, werkplannen en de kookactiviteit. Ook is Eline werkzaam op meerdere afdelingen. Het leukste aan PIT59 vindt ze het contact met de cliënten. Iedereen werkt aan iets dat hij of zij leuk vind en dat merk je in de sfeer. Er is ontzettend veel plezier en humor.

 • Anne-Jan Heerema

  Anne Jan werkt sinds 2018 bij PIT 59
  Met een open, positieve blik bekijkt hij deze wereld
  denkt in mogelijkheden ipv in onmogelijkheden.
  Heeft oog voor de behoefte van zijn naaste en
  met humor op de werkvloer wordt vaak de dag wat zonniger.

  Hij is zelfstandig ondernemer ervaren in bouwen, techniek.
  Hij heeft een opleiding gedaan in o.a elektrotechniek,
  IVA- automanagement.
  Elke vrijdag is hij te vinden in de garage waar er aan auto´s
  of projecten wordt gesleuteld.
  Of wordt hij gevraagd om even mee te kijken bij andere projecten.

  Het werken bij PIT 59 vindt hij een enorme meerwaarde
  naast zijn bedrijf.
  Samen met de cliënten een leuke dag creëren,
  het stimuleren van zelfvertrouwen en mogelijkheden
  onderzoeken vindt hij belangrijk.

 • Joost Visser

  Joost werkt sinds Februari 2020 bij PIT59. Na jarenlang als loodgieter gewerkt te hebben was het tijd voor een carrière switch. Tijdens zijn werk als loodgieter waardeerde hij altijd het contact met klanten, evenals het begeleiden van stagiaires.
  Het mooiste aan het werk bij PIT59 vindt hij het werken met mensen in combinatie met de technieken die hij al kent. Hierin vindt hij bij PIT59 dus de perfecte combinatie! Hij vindt het bij PIT59 prachtig om de cliënten kennis te kunnen laten maken met technieken en hij geniet er van om te zien dat de cliënten elkaar kunnen aanvullen waardoor er een waardevolle samenwerking kan ontstaan.

  In zijn vrije tijd klust hij aan allerhande motorvoertuigen en is hij bezig met het restaureren van zijn huis.

 • Annelies Koopman

  Annelies werkt sinds september 2020 bij PIT59.

  Hiervoor is zij werkzaam geweest in het onderwijs. Na ruim 10 jaar maakte zij de overstap naar dagbesteding; meer tijd en ruimte voor persoonlijke aandacht voor de mens en voor creativiteit. Ze heeft op meerder locaties gewerkt met diverse doelgroepen.

  Mensen, kunst en natuur hebben haar belangstelling. En in 2010 heeft ze het beeldhouwen (her)ontdekt. Sindsdien is zij actief met voornamelijk klopper en beitel.

  PIT59 heeft zich in 2020 uitgebreid met een nieuwe afdeling op nr. 57. Hier verzorgt Annelies het beeldhouwen en is ze verantwoordelijk voor het reilen en zeilen.

  ‘’Belangrijk en prettig is dat mensen hier letterlijk en figuurlijk de ruimte krijgen zich te ontwikkelen en zichzelf te zijn. Vaak wordt er gelachen en is aandacht en begrip voor elkaar. Respect met een glimlach! Fijn om hier mijn steentje aan bij te dragen!’’.

 • Kim Feenstra

  Kim werkt sinds juli 2020 als activiteitenbegeleider bij PIT59. Hiervoor heeft ze anderhalf jaar lang creatieve activiteiten begeleid bij een dagbesteding.
  Daarnaast heeft ze een aantal jaren vrijwilligerswerk gedaan bij kinderwerkplaats Vrijdag.

  Ze heeft twee opleidingen afgerond op kunstacademie Minerva: beeldende kunst, en de docentenopleiding.

  Op de academie kwam ze erachter dat ze het menselijke aspect veel boeiender vindt dan “wat kunst is”. Kim wil mensen helpen voldoening te vinden in wat ze maken en doen, zorgen dat zij zich gehoord voelen, en hen een fijne dag bezorgen. Als er een goede sfeer heerst op de werkplaats, krijgt iedereen energie van elkaar.

  In haar vrije tijd is Kim bezig een boek(enreeks) te schrijven. Verder maakt ze met twee vriendinnen muziek, en maakt ze tekeningen in Escher-achtige stijl.