Het team van PIT59

 • Eric Hoens

  PIT59 is opgericht door Eric Hoens. Eric werkt al meer als 30 jaar als activiteitenbegeleider. Hij heeft binnen verschillende werkvelden met met diverse doelgroepen gewerkt.

  Hij is gediplomeerd activiteitenbegeleider, installatietechnicus, machinebankwerker en beeldend kunstenaar. http:/www.erichoens.nl/

  Hij is een zeer ervaren technicus, die de mens centraal heeft staan.

  Mensen weer zelfvertrouwen en zelfrespect geven is voor hem het belangrijkste. Samen opzoek gaan naar de kern, de PIT!

 • Salma Hoens

  Salma is sinds 2017 werkzaam binnen PIT59 in de functie als assistent activiteiten begeleider. Aandacht voor de cliënten staat voor haar centraal: individuele gesprekken, een luisterend oor, elkaar zien en horen en kijken naar mogelijkheden. Maar vooral ook de lach en een traan mogen er bij haar zijn. In het werken met mensen ligt haar kracht! Mensen inschatten, dicht bij hun staan en er voor hun zijn geeft haar heel veel voldoening. Ze vindt het belangrijk dat de cliënten zich binnen PIT59 thuis voelen. Salma begeleid en ondersteund binnen de houtafdeling, kookactiviteit en bewegingsactiviteit.

 • Marten Siegers

  Marten werkt sinds 2015 bij PIT59. Daarvoor heeft hij 18 jaar gewerkt met jongeren, kinderen en gezinssystemen in de residentiele zorg. Hij vond het daar al erg interessant om mensen te helpen, zich te laten ontwikkelen middels het doen van een activiteit.
  Daarnaast heeft hij een brede interesse in tekenen, schilderen, schrijven en houtbewerking.
  Hij heeft achtereenvolgens 1 jaar HTS-bouwkunde/architectuur, SPH en de basisischoling voor schilderkunst aan de Klassieke Accademie gevolgd.

  Binnen PIT59 is hij verantwoordelijk voor de teken- en schilderafdeling, de stagebegeleiding en de werkplannen.
  Het mooiste bij PIT59 is dat je daar werkt met je handen, je creativiteit en enthousiaste cliënten.

 • Eline Hofman

  Eline is in 2016 begonnen bij PIT59 als stagiaire sociaal pedagogische hulpverlening. Sinds 2017 is Eline in dienst bij PIT59 als groepsbegeleider en peroonlijkbegeleider. Voor haar werkzaamheden bij PIT59 is Eline werkzaam geweest als persoonlijk begeleider bij verschillende doelgroepen en heeft ze daarnaast nog gewerkt als woonbegeleider op een intensieve zorggroep. Daarnaast heeft zij interesse in koken en het opknappen van oude meubels.
  Binnen PIT59 is zij verantwoordelijk voor de intake met nieuwe cliënten, werkplannen en de kookactiviteit. Ook is Eline werkzaam op meerdere afdelingen. Het leukste aan PIT59 vindt ze het contact met de cliënten. Iedereen werkt aan iets dat hij of zij leuk vind en dat merk je in de sfeer. Er is ontzettend veel plezier en humor.

 • Joost Visser

  Joost werkt sinds Februari 2020 bij PIT59. Na jarenlang als loodgieter gewerkt te hebben was het tijd voor een carrière switch. Tijdens zijn werk als loodgieter waardeerde hij altijd het contact met klanten, evenals het begeleiden van stagiaires. Het mooiste aan het werk bij PIT59 vindt hij het werken met mensen in combinatie met de technieken die hij al kent. Hierin vindt hij bij PIT59 dus de perfecte combinatie! Hij vindt het bij PIT59 prachtig om de cliënten kennis te kunnen laten maken met technieken en hij geniet er van om te zien dat de cliënten elkaar kunnen aanvullen waardoor er een waardevolle samenwerking kan ontstaan. In zijn vrije tijd klust hij aan allerhande motorvoertuigen en is hij bezig met het restaureren van zijn huis.

 • Anne-Jan Heerema

 • Nikki Hoens

  Nikki is in Januari 2019 begonnen bij PIT59 als assistent activiteiten begeleider. Daarvoor heeft ze een studie gedaan in Art&Design en daaropvolgend is ze begonnen aan de kunstacademie, Minerva. Het creatief bezig zijn paste goed bij haar, maar komt toch het beste tot zijn recht in combinatie met het samenwerken en kunnen helpen van de cliënten bij PIT59. Binnen PIT59 helpt ze mee bij de teken- en schilder afdeling en de houtwerkplaats. Het leukste binnen PIT59 vindt ze het samenwerken met de cliënten, maar ook het zien van de mooie contacten die de cliënten onderling leggen. Want het belangrijkste is toch de sfeer en dat iedereen aan het einde van de dag met een goed gevoel naar huis kan gaan. Door het werken bij PIT59 is ze er achter gekomen dat dit werk bij haar past en per September gaat ze daarom ook beginnen aan de opleiding Social Work om zich hierin verder te ontwikkelen.