Het team van PIT59

 • Eric Hoens

  PIT59 is opgericht door Eric Hoens. Eric werkt al meer als 35 jaar als activiteitenbegeleider. Hij heeft binnen verschillende werkvelden met met diverse doelgroepen gewerkt.

  Hij is gediplomeerd activiteitenbegeleider, installatietechnicus, machinebankwerker en beeldend kunstenaar. http:/www.erichoens.nl/

  Hij is een zeer ervaren technicus, die de mens centraal heeft staan.

  Mensen weer zelfvertrouwen en zelfrespect geven is voor hem het belangrijkste. Samen opzoek gaan naar de kern, de PIT!

 • Salma Hoens

  Salma is sinds 2017 werkzaam binnen PIT59 in de functie van assistent activiteiten begeleider.

  Aandacht voor de cliënten staat voor haar centraal: individuele gesprekken, een luisterend oor, elkaar zien en horen en kijken naar mogelijkheden. Maar vooral ook de lach en een traan mogen er bij haar zijn. In het werken met mensen ligt haar kracht! Mensen inschatten, dicht bij hun staan en er voor hun zijn geeft haar heel veel voldoening.

  Ze vindt het belangrijk dat de cliënten zich binnen PIT59 thuis voelen. Salma begeleidt en ondersteunt binnen de houtafdeling, kookactiviteit en bewegingsactiviteit.

 • Marten Siegers

  Marten werkt sinds 2015 bij PIT59. Daarvoor heeft hij 18 jaar gewerkt met jongeren, kinderen en gezinssystemen in de residentiële zorg. Hij vond het daar al erg interessant om mensen te helpen, zich te laten ontwikkelen middels het doen van een activiteit.

  Daarnaast heeft hij een brede interesse in tekenen, schilderen, schrijven en houtbewerking.
  Hij heeft achtereenvolgens 1 jaar HTS-bouwkunde/architectuur, SPH en de basisischoling voor schilderkunst aan de Klassieke Accademie gevolgd.

  Binnen PIT59 is hij verantwoordelijk voor de teken- en schilderafdeling, de stagebegeleiding en de werkplannen.

  Het mooiste bij PIT59 is dat je daar werkt met je handen, je creativiteit en enthousiaste cliënten.

 • Eline Hofman

  Eline is in 2016 bij PIT59 gekomen als stagiaire Sociaal Pedagogisch Werk. In 2017 is ze begonnen als activiteitenbegeleider. Tijdens én na haar studie heeft zij met verschillende doelgroepen gewerkt.

  Naast haar interesse in het helpen en begeleiden van mensen, is ze in haar vrije tijd vaak bezig met koken, vrienden en creatief bezig zijn.

  Humor vindt zij erg belangrijk. ‘Het leukste bij PIT59 is de ongedwongen sfeer, er is altijd ruimte voor een eigen project, verhaal of grap. De mensen begrijpen elkaar en voelen zich hier thuis’.

  Bij PIT59 zijn we altijd aan het door ontwikkelen, en zijn we op dit moment bezig met het realiseren van een keuken, de kookactiviteit die daar gaat plaatsvinden zal Eline gaan verzorgen. Verder is zij werkzaam op de afdeling houtbewerking en verantwoordelijk voor de intake.

 • Anne Jan

  Anne Jan werkt sinds 2018 bij PIT59
  Met een open, positieve blik bekijkt hij deze wereld denkt in mogelijkheden ipv in onmogelijkheden.
  Heeft oog voor de behoefte van zijn naaste en
  met humor op de werkvloer wordt vaak de dag wat zonniger
  Hij is zelfstandig ondernemer ervaren in bouwen, techniek. Hij heeft een opleiding gedaan in o.a elektrotechniek, IVA- automanagement.
  Elke vrijdag is hij te vinden in de garage waar er aan auto´s of projecten wordt gesleuteld.
  Of wordt hij gevraagd om even mee te kijken bij andere projecten.
  Het werken bij PIT 59 vindt hij een enorme meerwaarde naast zijn bedrijf.
  Samen met de cliënten een leuke dag creëren,
  het stimuleren van zelfvertrouwen en mogelijkheden onderzoeken vindt hij belangrijk.

 • Adriaan Keizer

  Adriaan is in 2021 begonnen als begeleider bij PIT59. Daarnaast is hij afgestudeerd als Docent Beeldende Kunst en Vormgeving (2021, Academie Minerva, Groningen). Naast zijn studie werkte hij in een woning voor mensen met een verstandelijke beperking. Bij PIT59 komen zowel zijn opleiding als zijn werkervaring goed van pas.

  Zijn eigen interesse ligt bij beeldende kunst en houtbewerking, maar als begeleider volgt hij allereerst de interesse van de cliënten. Door lekker bezig te zijn ontdek je van jezelf waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Ruimte voor ieders eigenheid en creativiteit draagt bij aan de autonomie van de cliënten.

  Adriaan hecht veel waarde aan de persoonlijke band die je tijdens het werken opbouwt. Mensen komen bij PIT59 voor een zinvolle dagbesteding, maar ook voor het sociale contact. Dat geldt trouwens zowel voor cliënten als voor de begeleiding. Samen geven we kleur aan elkaars werkdag.

 • Bé vogel

 • Remco den Ouden